Vaša čarter tvrtka najbolje će vam savjetovati koji privatni zrakoplov je optimalan za vaš plan puta, broj putnika i vaše želje. Neki su se zrakoplovi pokazali boljima na kraćim relacijama dok su za duže relacije preporučljivi drugi tipovi zrakoplova. Osoblje čarter tvrtki nije zaduženo samo za prodaju letova, oni su tu i da budu vaši savjetnicdownloadi. Bez sumnje, koji god zrakoplov da odaberete, let privatnim zrakoplovom bit će za pamćenje.

Sjedala u privatnim zrakopl
ovima obično su mekano podstavljena i presvučena kožom. Nerijetko se ona mogu namjestiti u udoban ležaj, pa ćete put, ako to želite, moći i prespavati. U privatnom vam zrakoplovu svakako neće nedostajati mjesta za noge ili osobne stvari. Ono što je mnogima važno je da privatnim zrakoplovom obično mogu letjeti i kućni ljubimci, što na komercijalnim letovima nije moguće. Ukoliko ne želite svog ljubimca ostaviti kod kuće dok vi putujete na odmor, privatni zrakoplov je rješenje za vas. Ipak, trebali biste unaprijed provjeriti zakone o ljubimcima na letu zemlje u koju putujete. Gotovo su svi vidjeli novinske natpise o teen idolu Justinu Bieberu koji je u Njemačkoj ostao bez svog ljubimca – majmuna. U privatni zrakoplov možete unijeti puno više prtljage nego u komercijalni. Unos tekućine u privatni zrakoplov također je dopušten, tako možete ponijeti sve; od pića do parfema.

Putujući privatnim zrakoplovom, putujete kada, kamo i kako vi želite; to je let krojen po vašoj mjeri! Ukoliko ste umorni od čekanja u redovima i gužvanja na komercijalnim letovima, vrijeme je da isprobate let privatnim zrakoplovom.

U privatnom ćete zrakoplovu imati i vrhunsko kabinsko osoblje te moći uživati u svim blagodatima luksuznog života. Sigurno znate da se pripadnici visokog društva u žargonu nazivaju „jet setteri“, ovaj su nadimak stekli upravo zahvaljujući činjenici da putuju privatnim zrakoplovima. Ako ste oduvijek željeli iz prve ruke iskusiti kako izgleda život rock ili holivudske zvijezde, let privatnim zrakoplovom prvi je korak u taj svijet luksuza i udobnosti.