Što možete očekivati na svom prvom letu privatnim zrakoplovom

Ako ste imali priliku letjeti u biznis klasi komercijalnih zrakoplovnih kompanija, možda zamišljate da je let privatnim zrakoplovom sličan tom iskustvu, no varate se. Let privatnim zrakoplovom neusporediv je s ičim što ste ranije iskusili!

Jedna od prvih stvari koju ćete uočiti prilikom prvog putovanja privatnim zrakoplovom bit će činjenica da je sve prilagođeno vašim željama i rasporedu. Broj destinacdownloadija na koje možete otputovati privatnim zrakoplovom znatno je veći, zbog činjenice da su privatni zrakoplovi manji od komercijalnih pa je puno više zračnih luka u koje oni mogu sletjeti. Nećete trebati čekati na let satima. Ne morate se brinuti ni ako kasnite, zrakoplov koji ste unajmili neće poletjeti bez vas! Primijetit ćete također da vam od dolaska u zračnu luku do polijetanja treba svega dvadesetak minuta. Ovo vam sigurno izgleda nezamislivo u usporedbi sa satima čekanja za ukrcaj na komercijalni let.

Kada uđete u zrakoplov, primijetit ćete da su sjedala znatno veća i udobnija od onih na koja ste do sada bili naviknuti. Možda će vam biti neobično što imate cijeli salon zrakoplova samo za sebe i niste prisiljeni slušati priču drugih putnika. Naravno, moći ćete koristiti mobitel i bežični Internet ondje gdje ima signala. Na letu, dakle, možete i raditi ali to vam ne bismo savjetovali ako baš nije nužno, radije se opustite i uživajte.

Prednosti leta privatnim zrakoplovom ne prestaju s većom udobnosti. Velik broj suvremenih zrakoplova opremljen je različitim tehnologijama namijenjenim zabavi. Ovisno o tome kakav ste zrakoplov unajmili, moći ćete se igrati na Play Stationu, pogledati film iz ponude tvrtke ili slušati glazbu koju je čarter tvrtka odabrala za svoje klijente. Prije leta možete zatražiti i da vam se dostavi i posluži vaše omiljeno jelo ili naručiti bocu kvalitetnog šampanjca. Na let možete unijeti i vlastito piće, jedino je pravilo da ga treba poslužiti osoblje.

Iz navedenog je sasvim jasno zbog čega se sve više ljudi odlučuje za čarter privatnog zrakoplova; to je nemjerljivi luksuz vrijedan svakog uloženog novčića.