Vodeći iznajmljivači privatnih zrakoplova

Svijet privatnih zrakoplova luksuzan je već sam po sebi. Kada se u igru uključe najpoznatije svjetske tvrtke za čarter privatnih zrakoplova, tema postaje eksponencijalno luksuznija jer oni u svojim flotama imaju zrakoplove o kakvima mnogi mogu samo sanjati. Predstavljamo vam neke od vodećih svjetskih iznajmljivača privatnih zrakoplova.

Blue Star Jets

Ako se želite osjećati kao pripadnik visokog društva i uživati u brojnim privilegijama, odabrat ćete baš ovu tvrtku. Čarter njihovog privatnog zrakoplova dostupan vam je u samo par klikova mišem. Ova vam tvrtka obećava da s njima možete odletjeti u bilo koju destinaciju na svijetu i, koliko nam je poznato, to je zaista istina. Ljubazno osoblje dat će sve od sebe da ispuni svaku vašu želju, koliko god se ona činila čudna.

Vista Jet

Ovu je tvrtku u SAJetBlue_Red_SoxD-u osnovao Nijemac Thomas Flohr još 2004. godine. Njihovi klijenti uglavnom su bogati, utjecajni ljudi poput političara, glazbenika, glumaca i naftnih magnata. Njihova se flota sastoji od luksuzno uređenih bombardera opremljenih najsuvremenijim tehnologijama. Poznati su po svojoj diskreciji, što je u svijetu bogatih i slavnih iznimno važno. Osoblje i posada pobrinut će se da vaš let bude za pamćenje. U zrakoplovu će vas dočekati vaše omiljeno piće i hrana. Od njih čak možete i kupiti zrakoplov o čijem će se održavanju brinuti oni.

Skytime Jets

Ova je tvrtka vodeći europski iznajmljivač privatnih zrakoplova koji je u svojem polju djelovanja osvojio sve nagrade koje je bilo moguće osvojiti. U svijetu čarter operatora, slove za profesionalnu i pouzdanu tvrtku. Skytime Jets veliki naglasak stavlja na povjerenje i sigurnost. Obećavaju letove najsigurnijim zrakoplovima općeg zrakoplovstva kojima upravljaju najbolji piloti na svijetu.

XOJET

Za ovu tvrtku kažu da ima najviše zrakoplova u svojoj floti. XOJET posebni su i po tome što kod njih dobivate bodove za vjernost. Cijenama su vrlo konkurentni jer je tvrtka velika i imaju resurse koji će vam omogućiti luksuzno iskustvo letenja po cijeni koja je za 40 do 50% manja od cijene u drugim čarter kompanijama. Više od pet tisuća zadovoljnih klijenata govore dovoljno o kvaliteti ove tvrtke. Život na visokoj nozi danas nosi ime XOJET.